Tidsforskel

Hvad er klokken i Pitomaca, Kroatien

::

Mandag d. 22. April 2024

Land

Nationaldag

Valuta

Kuna

Telefonkode

+385

Fakta om byen Pitomaca, Kroatien

Hvor mange bor der i byen?

Pitomaca er en charmerende lille by beliggende i det nordøstlige Kroatien. Ifølge den seneste folketælling i 2011 havde byen en befolkning på omkring 3.300 indbyggere.

Hvor stor er byen?

Pitomaca dækker et areal på ca. 95 kvadratkilometer. Mens det ikke er den største by i Kroatien, er dens størrelse med til at skabe en hyggelig og intim atmosfære.

Hvad er interessant ved denne by?

Den lille by Pitomaca tilbyder en række interessante og unikke oplevelser:

1. Skovparker

Byen er omgivet af frodige skove, der giver mulighed for smukke vandreture og picnicoplevelser i naturen.

2. Pitomaca Gamle Bydel

I hjertet af byen finder man den historiske gamle bydel, hvor man kan udforske smalle gader, charmerende bygninger og opleve den autentiske kroatiske atmosfære.

3. Barokkirken St. Lawrence

Et must-see i Pitomaca er den imponerende barokkirke dedikeret til Lawrence of Rome. Kirken imponerer med sin arkitektur og kunstværker.

4. Tidligere romersk borg

På en bakketop nær Pitomaca kan man udforske resterne af en gammel romersk borg. Det er fascinerende at tænke på byens rige historie, der strækker sig tusinder af år tilbage.

5. Traditionelle festivaler

Pitomaca er kendt for sine traditionelle festivaler, hvor man kan opleve kroatisk folklore, musik, dans og nyde lokale specialiteter.

6. Vingårde

Området omkring Pitomaca er berømt for sine vingårde. Besøgende kan deltage i vinsmagning og få et indblik i den lokale vinproduktion.

7. Outdo